Hout Couture

creatief maatwerk in hout

Hout Couture is gespecialiseerd in het vervaardigen van meubelen, keukens en ander maatwerk in hout. Hout is hun vak en passie. Met oog voor detail streeft Hout Couture steeds naar de creatieve oplossing voor ieder interieur vraagstuk.

Screen Shot 2015-10-01 at 12.46.24

Interieurinrichtingen

Het plaatje moet kloppen.

Hout Couture specialiseert zich in totaalprojecten in hout. Is het een keuken, een dressing of een tv meubel, Hout Couture denkt actief met u mee. Wat past het best in uw interieur? Is het nog functioneel? En wat met de duurzaamheid? In samenspraak met de klant vindt Hout Couture steeds de meest geschikte interieuroplossing.

Maatkasten & dressings

Geen enkele ruimte gaat verloren.

Meten is weten. Het is een veel gebruikte leuze binnen de bouw. Bij Hout Couture is dit geen loze belofte, maar een wetenschap. Hoekkasten, ingebouwde dressings en maatkasten, Hout Couture bereidt de werken perfect voor om onverwachte verrassingen op de werf te vermijden en steeds perfect werk af te leveren.

$003_

fotos-gsm-040

Meubelen uit eigen atelier

Op maat vervaardigd vakmanschap.

U zoekt een vakman die voor u die droom van een eettafel kan maken? U bent nog op zoek naar dat ene houten decorstuk om uw ruimte aan te kleden? Hier komen de kwaliteiten van Hout Couture het duidelijkst naar voren. Vanuit zijn atelier in Zandhoven vervaardigt Tom de meest elegante meubelen.

Horeca inrichting

Aantrekkelijk, duurzaam en functioneel design.

Iedere horecazaak stelt zeer specieke eisen aan zijn inrichting. Het personeel moet zich gemakkelijk kunnen bewegen en vlot zijn weg vinden binnen het interieur. Het materiaal wordt ook zeer intensief gebuikt, dus duurzaaamheid is ook een absolute must. Daarnaast moet een horecazaak aantrekkelijk zijn. Klanten moeten zich tenslotte op hun gemak voelen. Hout Couture gaat met u op zoek naar de juiste look & feel om van uw zaak een attractieve ontmoetingsplaats te maken.

Cargo_ZomerbarSander_Buijs20140212

fotos-gsm-365

Keukens

Koken in stijl.

De keuken is de plaats bij uitstek waar het gezin vaak samen vertoeft. Vandaar dat veel gezinnen ook naar een mooie keuken verlangen. Het plaatsen of vervangen kost al snel een aardige duit. Dan moet het ook perfect zijn. Hout Couture begrijpt dit als geen ander en heeft de kennis om uw keuken te ontwerpen en met precisie te plaatsen. Zowel uit eigen atelier als van een andere fabrikant.

Gevelbekleding

Moderne en strakke afwerking voor uw gevel.

Houten gevelbekledingen zitten al even in de lift. De combinatie van een strakke lijn met de organische look van hout zorgt voor een moderne warme uitstraling. Hout Couture adviseert u in uw houtkeuze en patroon en bekleedt uw gevel met zorg voor gevel en werf.

fotos gsm 306